Cara Mudah Hilangkan Jeragat Dengan Jimat dan Selamat

Lepas puas survey kat kedai dengan internet, akhirnya saya jumpa semua bahan yang ada semua kriteria macam doctor suggest tu.

Yang bestnya, semua bahan ni ada DALAM 1 PRODUK

Nak lagi best, total harga dia lagi murah daripada yang saya kira sebelum ni. Saya dapat jimat beratus ringgit!

Saya mula study dan search kat internet produk ni. Yang buat saya lebih yakin, produk ni siap ada tunjuk dan bagi lagi kelulusan KKM serta nombor pendaftaran mereka.

KKM N0T180902939K

Paling saya excited, bila tengok feedback pengguna produk ni rupanya ramai dah kalangan artis yang guna

Paling power feedback dari Paknil (Aznil Nawawi) lah. Patut lah muka dia kekal muda je walaupun dah berumur

Play Video

So ni lah produk yang saya
belikan untuk isteri saya

Di dalam Neu Advance Serum mengandungi

Hyaluronic Acid / HA

Membantu mengawal PH muka supaya tak terlalu kering dan juga tak terlalu berminyak.

Aloe Vera

Membantu mengecilkan liang pori muka dan membuat muka sentiasa fresh dan nampak glowing.

Witch Hazel

Membantu mengatasi jerawat, dan keradangan kulit muka. memudarkan parut jerawat.

Yam bean

Membantu mencerahkan kulit muka dan memberi zat pada muka supaya tak kusam dan sentiasa berseri-seri.

Feedback Pengguna Neu Advance Serum

Ribuan Pengguna Telah Menggunakan Neu Advance Serum

Penafian: Kesan adalah berbeza bagi setiap individu

Penafian: Kesan adalah berbeza bagi setiap individu

Penafian: Kesan adalah berbeza bagi setiap individu

Dapatkan Neu Advance Serum Di Sini

Untuk korang yang ada masalah kulit macam jeragat dan jerawat tu, memang saya suggest cuba produk ni. Sebab sekarang ni saya sendiri pun pakai sekali serum ni. Mana boleh tahan tengok muka paknil macam tu. Hahahaha..

Yang mana nak beli tu boleh beli terus di website diorang. Sebab saya memang tak jual. Haritu saya beli RM150 je sebotol. Ok lah dari nak beli semua bahan tu RM223.80 macam saya kira2 sebelum ni.

Dengar cerita dari kawan wife saya yang pakai produk ni juga, haritu dia beli ada promosi. Tapi tah tahu lah berapa sebab harga mereka memang selalu berubah. Korang usha lah sendiri kat website na. Tq sudi membaca. Semoga bermanfaat!

Copyright © 2020. cantiksihat.com