Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Share this post with your friends

Kopi Poly Lingzhi

Ha, produk ni saya jumpa lepas survey dan study kat internet. Produk ni bahan dia pure daripada cendawan Ling Zhi dan telah diproses dalam bentuk serbuk kopi. Ni rupa bentuk produk dia.

Saya ni jenis takut sikit nak cuba produk online sebab kan selalu viral produk tak selamat lah, ada kesan sampingan semua. Tapi alhamdulillah, bila saya keep research, produk ni ada semua sijil berdaftar dan siap ada ujian makmal lagi yang menunjukkan produk ni selamat dan bebas bahan terlarang.

Sijil Halal Kopi Lingzhi
Sijil MeSTI oleh pengilang produk

Sijil MeSTI ni bagi yang tak tahu, adalah sijil yang diberikan pada satu kilang pengeluar produk yang mematuhi keperluan kebersihan dan keselamatan pada setiap produk yang mereka keluarkan.

Ujian Makmal daripada Bio Synergy Laboratories Sdn Bhd

Nak lagi best, produk ni dah ada banyak feedback pengguna yang dah berjaya turunkan kadar gula dalam badan. Boleh tengok feedback pengguna lain di bawah ni.

Bacaan dari 13.4 turun jadi 4.7
Bacaan dari 14.6 turun jadi 10.2
Penglihatan mata lebih cerah

Alhamdulillah…saya jadi yakin nak cuba produk ni berdasarkan feedback diorang. Saya beli dalam 3 kotak untuk pakej rawatan selama 2 bulan. Dan sekarang pun saya masih consume produk ni dan ikhtiar untuk kurangkan bacaan gula dalam badan saya. InsyaAllah kalau ada sebarang perubahan nanti, saya akan update pada semua. Doakan saya ya…Aminnn…

Untuk rakan dan anda yang ada masalah kencing manis, memang saya suggest untuk cuba produk ni. Lepas cuba beberapa hari, saya ada rasa perubahan badan lebih bertenaga, dah tak bangun malam untuk buang air dan dah kurang letih. Cumanya saya belum check lagi berapa bacaan gula terkini saya sebab appointment saya dengan doctor lambat lagi. Hehehe..

So untuk anda yang nak cuba, boleh dapatkan dengan tukan butang di bawah.